2016-07-05 04:37:06
Φωτογραφία για Στα μαχαίρια ο Δήμος Πάφου με τον Νομικό του Σύμβουλο για το έργο του Μαρκιδείου
Στην αποψινή ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου κρίνεται το μέλλον της συνεργασίας του νομικού συμβούλου του Δήμου Πάφου  Πολύκαρπου Φιλίππου με τον Δήμο Πάφου Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος έχει αμφισβητήσει ανοικτά τον Πολύκαρπο Φιλίππου δηλώνοντας ότι δεν τον εμπιστεύεται και ότι ο νομικός σύμβουλος  δεν έχει άλλη επιλογή από την παραίτηση.

Από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Πάφου ανέφερε ότι θα τιμήσει το πενταετές συμβόλαιο με το Δ. Πάφου και δεν πρόκειται – όπως είπε- να κάνει την “χάρη”  στο Δήμαρχο Πάφου να φύγει για να προσλάβει ο Δήμαρχος άτομο της αρεσκείας του.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως θα απέχει από την διαδικασία  εάν το συμβούλιο λάβει ανάλογη απόφαση για την πρόσληψη νέου νομικού συμβούλου, ενώ διαβίβασε και τη θέση ενδιαφερόμενου τον οποίο ο κ. Φιλίππου υποστηρίζει ότι προωθεί ο Δήμαρχος, ότι δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για την θέση αυτή.


Συγκεκριμένα ο κ. Φαίδωνος είχε καταγγείλει ότι ο νομικός σύμβουλος του Δήμου επιχείρησε να εμπλακεί στην διαπραγμάτευση σε σχέση με το θέμα της κατακύρωσης των προσφορών για το έργο του Μαρκιδείου.

Ο κ. Φαίδωνος αναρωτήθηκε ποια δουλειά είχε ο νομικός σύμβουλος να έρχεται σε επαφή με τις εταιρείες και να διαπραγματεύεται ποσά την στιγμή μάλιστα που δηλώνει ότι δεν διορθώνει πρακτικά και ότι η δουλειά του είναι να δίνει μόνο νομικές συμβουλές.

Στο μεταξύ από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος εξέφρασε την ετοιμότητα του να παρουσιαστεί ενώπιον της ολομέλειας του δημοτικού συμβουλίου και να του δοθεί η ευκαιρία να απαντήσει σε όλες τις κατηγορίες και τα σχόλια του Δημάρχου στην παρουσία και του ιδίου – όπως είπε- για να μην μπορεί να δημιουργεί τις εικόνες που θέλει ο Δήμαρχος Πάφου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ