2016-07-05 17:11:10
Φωτογραφία για Βρήκε την γάτα της πυροβολημένη στην αυλή του σπιτιού της στη Γλυφάδα
Την γάτα της ετοιμοθάνατη βρήκε χθες λίγο μετά τις 17:30 η Ν.Π. κάτοικος της Άνω Γλυφάδας. Η νεαρή κοπέλα γυρνώντας από την... εργασία της βρήκε το ζώο στην βεράντα του σπιτιού της, που είναι στην οδό Πατρών, πολύ σοβαρά τραυματισμένη αφού το κορμί της ήταν διάτρητο από τα σκάγια του όπλου.Αμέσως την μετέφερε στο κτηνιατρείο της Ε. Κ. για να την σώσει. Η κτηνίατρος νάρκωσε το ζώο και διαπίστωσε τα δεκάδες σκάγια στο σώμα του, που είχαν προκαλέσει μη αναστρέψιμα προβλήματα στην υγεία του, έτσι για να το απαλλάξουν από τους πόνους προχώρησαν στην ευθανασία του αφού η σωτηρία του ήταν αδύνατη.

Δεκάδες σκάγια από το κορμί του ζώου έβγαλε η κτηνίατρος Η γατούλα ήταν ενός έτους και κυοφορούσε τρία γατάκια. Συγκλονισμένη η κα Π. μίλησε στο www.zoosos.gr κλαίγοντας. Μας εξήγησε ότι μετακόμισαν πρόσφατα στη γειτονιά. Είχαν βρει το ζώο στο δρόμο μωρό και το έσωσαν. Το φρόντιζαν, ζούσε μαζί τους και δεν ενοχλούσαν κανέναν. Αν και ρώτησε τους γείτονες κανείς δεν είπε ότι άκουσε ή είδε κάτι ύποπτο.

H Μελίνα δολοφονήθηκε...

Η κα Π. αν και σοκαρισμένη σκοπεύει να καταθέσει καταγγελία στο Α.Τ. Γλυφάδας για την δολοφονία της γάτας της. Κάποιοι εκ των αναγνωστών του www.zoosos.gr βλέποντας τα σκάγια μας εξήγησαν ότι το όπλο είναι είτε φλόμπερ (είδος αεροβόλου) είτε καραμπίνα που παίρνει χάρτινα φυσίγγια με τέτοιου τύπου σκάγια… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ