2016-07-06 05:56:10
Φωτογραφία για Ποια εθνικότητα κλέβει περισσότερο από τα ξενοδοχεία;
Οι ταξιδιώτες που είναι από την Αργεντινή, είναι πιο πιθανό να κλέψουν από τα δωμάτια ξενοδοχείων, διαπίστωσε έρευνα του 2015, με σχεδόν τα τρία τέταρτα των ανθρώπων, να παραδέχονται ότι έχουν πάρει μαζί τους τα προϊόντα από τα δωμάτια των ξενοδοχείων, στις διακοπές.

Πηγαίνοντας το "all inclusive" σε εντελώς νέο επίπεδο, οι τουρίστες από τη Σιγκαπούρη ήταν δεύτεροι στη λίστα, με το 71% να παραδέχεται ότι έκλεψε τα πράγματα του ξενοδοχείου.

Η Ισπανία ήταν στην τρίτη θέση με 70% των ερωτηθέντων να παραδέχεται την κλοπή - ενώ είχε και το υψηλότερο ποσοστό στις ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα - και ακολουθεί η Γερμανία με το 68% να παραδέχεται ότι "τσίμπησε" τα σαμπουάν και τις πετσέτες.

Αν εξαιρέσουμε τα προϊόντα περιποίησης, τα χαρτικά (στυλό - μπλοκάκια) ήταν τα πιο αγαπημένα πράγματα που παίρνουν από το ξενοδοχείου, σύμφωνα με έρευνα σχεδόν 5.000 ερωτηθέντων από 28 χώρες από την ιστοσελίδα αναζήτησης Hotels.com.

Οι παντόφλες ήταν η δεύτερη αγαπημένη επιλογή, με 12% των τουριστών να επιλέγουν να τις πάρουν στο σπίτι, ενώ τα κλειδιά των δωματίων βρέθηκαν στην τρίτη θέση, με 10%.

Η πιο "αξιόπιστη" εθνικότητα ήταν η Κολομβία, με μόνο το 31% των ερωτηθέντων να ομολογούν την κλοπή από τα δωμάτιά τους. Οι ερωτηθέντες από τη Δανία, τη Νορβηγία, το Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Κορέα πήγαν επίσης καλά στην έρευνα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ