2016-07-06 13:02:07
Φωτογραφία για Προσοχή! Σοκαριστικό βίντεο δολοφονίας 37χρονου στις ΗΠΑ από τις αρχές!
Το σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου. Αστυνομικοί στο Μπατόν Ρούζ της Λουιζιάνα εκτελούν εν ψυχρώ πολίτη τον οποίο έχουν ακινητοποιήσει! Η δολοφονία του άτυχου άνδρα, του 37χρονου Αλτον Στέρλινγκ έχει προκαλέσει την οργή των αμερικανών που βλέπουν την αστυνομία να εκτελεί πολίτες, στην κυριολεξία για ψύλλου πήδημα!

Το περιστατικό έφινε την Τρίτη, και σύμφωνα με την αυτοψία που έγινε στον 37χρονο, πέθανε από τραύματα από πυροβολισμούς στην πλάτη και στο στήθος.

Όλα έγιναν όταν έγινε κλήση στην αστυνομία από ένα κατάστημα. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε είπε ότι ένας άνδρας που πουλούσε CD και φορούσε κόκκινη μπλούζα τον είχε απειλήσει με ένα όπλο. Δυο αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και είχαν έναν διαπληκτισμό με ένα άνδρα. Στην συνέχεια αφού τον έριξαν στο έδαφος και τον ακινητοποίησαν, ένας από τους δυο τον πυροβόλησε και τον σκότωσε!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είπε ότι ο πρώτος αστυνομικός χρησιμοποίησε ένα όπλο τέιζερ και ο δεύτερος έριξε τον Στέρλινγκ στο έδαφος. Όταν ο Στέρλινγκ αντιστάθηκε, ο αστυνομικός τον πυροβόλησε 4 με 6 φορές!

Το βίντεο με την εκτέλεση του Στέρλινγκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είπε επίσης ότι ο Στέρλινγκ δεν είχε όπλο στα χέρια του αλλά είδε τους αστυνομικούς να βγάζουν ένα όπλο αφού είχε ξεψυχήσει από την τσέπη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΔΩ
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ