2016-07-07 13:51:09
Φωτογραφία για AYTΟΣ που ξάφριζε τους πελάτες του ξενοδοχείου τελικά ήταν ο...
Ο ...εχθρός ήταν «εκ των έσω». Ο λόγος για έναν 20χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος εργαζόταν ως συντηρητής σε ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου και τελικά, όπως αποδείχτηκε, ήταν ο άνθρωπος με το …μακρύ χέρι.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν αλλεπάλληλες καταγγελίες κλοπών σε δωμάτια τουριστών του ξενοδοχείου. Οι κλοπές αφορούσαν κυρίως χρηματικά ποσά και σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα κοσμήματα.

Τις έρευνες για την εξιχνίαση των κλοπών ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου που δεν άργησε να φθάσει στην ταυτότητα του δράστη.

Εξ αρχής υπήρχαν υποψίες ότι ο κλέφτης κινούνταν στους χώρους του ξενοδοχείου και πιθανότατα ήταν εργαζόμενος καθώς δεν διαπιστώθηκαν παραβιάσεις στα δωμάτια των πελατών. Ήταν ξεκάθαρο δηλαδή ότι ο δράστης είχε απρόσκοπτη πρόσβαση. Οι αστυνομικοί της Χερσονήσου έβαλαν κάτω τα δεδομένα, πόσοι και ποιοι είναι οι εργαζόμενοι, τα πόστα και τα ωράρια τους. Όλες οι υποψίες συνέκλιναν στον 20χρονο.

Τον ανέκριναν και τελικά ομολόγησε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο. Δήλωσε μετανιωμένος όμως πλέον αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου ενώ αμφίβολη θεωρείται η εργασιακή του παραμονή στην εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ