2016-07-07 14:28:07
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΓΟΥΑΪΤ!
Ο Οκάρο Γουάιτ είναι, ως γνωστόν, ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του πάουερ φόργουορντ και όπως μετέδωσε ο Σπορ Fm, το θέμα του αναμένεται να... τελειώσει θετικά!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Θρύλου και συγκεκριμένα οι δύο παίκτες που αναμένεται να ολοκληρώσουν το ρόστερ σε επίπεδο βασικών παικτών, μπαίνει από σήμερα στην τελική του ευθεία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μεταβαίνει στο Λας Βέγκας ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το Summer League και να έχει επαφές σε προσωπικό επίπεδο με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ο ένας εκ των δύο στόχων που είναι ο Οκάρο Γουάιτ, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ δύσκολα θα βρει τελικά ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ του Άρη, είναι ικανοποιημένος από την πρόταση των ερυθρόλευκων και απομένει η τελική συζήτηση με τον προπονητή του Θρύλου για να αποφασίσει οριστικά ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να ολοκληρωθεί πριν το Summer League και παρά το έντονο ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα.


Τον παίκτη αναμένεται να διεκδικήσει πίσω και ο Άρης, όπως γράφεται στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η λογική λέει ότι το ξεκάθαρο προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός, με τον οποίο υπάρχει, άλλωστε, προφορική συμφωνία, πολύ πριν γίνει το ταξίδι στην Αμερική.

Θεωρείται πολύ δύσκολο -έως απίθανο- ο Οκάρο Γουάιτ να προτιμήσει τους "κίτρινους" από τους πρωταθλητές, με τους οποίους θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο στην Ευρωλίγκα.

Επιπλέον ο Αμερικανός έχει δώσει το λόγο του στους πρωταθλητές να τηρήσει τη συμφωνία επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, τον περιμένει όλο αυτό το διάστημα, τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά ως ο ιδανικός... "αντι-Πρίντεζης" τη νέα σεζόν.

Ο έτερος παίκτης που θα δει και θα συναντήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι ο Έρικ Γκριν. Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ που θα αγωνιστεί στο Βέγκας με τους Μπλέιζερς είναι πολύ δύσκολη λόγω κασέ, αλλά θα γίνει προσπάθεια να πειστεί και να υπογράψει.

Υπάρχουν φυσικά και... εναλλακτικές που έχει στα υπόψη ο Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ