2016-07-08 10:08:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρημάζει πασίγνωστο εμπορικό κέντρο [photos]
Πώς είναι δυνατόν το εμπορικό κέντρο που άλλοτε έσφυζε από ζωή, να έχει καταντήσει ένα έρημο κτίριο; Κι αυτό λόγω της κρίσης. Ο λόγος για το εμπορικό κέντρο στον Ασπρόπυργο, "West Plaza" που είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του πριν από μερικά χρόνια και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της περιοχής αλλά και άλλων κοντινών περιοχών.

Πλήθος καταστημάτων και ένα πάρκινγκ συνήθως γεμάτο έβλεπε κανείς κάποτε... Γιατί πλέον τα καταστήματα έχουν κλείσει, ο τόπος έχει ερημώσει και το υπόγειο πάρκινγκ σφραγίστηκε μια για πάντα. Το West Plaza ρημάζει και έχει γίνει ένα κτίριο χωρίς ζωή.

Αυτό καταλαβαίνει κάποιος που μπορεί να πάει απόγευμα - ενώ όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά κανονικά - και θα δει πως εκεί δεν υπάρχει ψυχή. Κάποιοι άνθρωποι μόνο που θέλουν ένα μέρος για το αυτοκίνητο τους όταν δεν έχει αρκετό χώρο το σουπερμάρκετ απέναντι.

Αυτά είναι - δυστυχώς - οι αποδείξεις πως η κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει τους μισούς ανθρώπους στην ανεργία. Τα καταστήματα εκεί έκλεισαν και κατά συνέπεια κάποιοι άνθρωποι έμειναν άνεργοι αν δεν απορροφήθηκαν σε άλλα υποκαταστήματα της εκάστοτε αλυσίδας....
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ