2016-07-08 10:10:17
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΙΚΟ! Ποδοσφαιριστής έσπευσε να βοηθήσει τον φίλο του και έχασε και τα δύο του πόδια σε τροχαίο
Είναι φορές που η μοίρα σε χτυπά εκεί ακριβώς όπου πονάς σα να έχει σχέδιο. Η ιστορία του Βρετανού ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Shaun Whiter αποτελεί μια τέτοια περίπτωση.

Δύο κολλητοί φίλοι, ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών αγγλικών ομάδων, ο Whiter της Newmarket Town και ο Joey Abbs των Soham Town Rangers επέστρεφαν από έξοδο όταν από λάθος, τράκαραν μεταξύ τους.

Το αυτοκίνητο του Abbs υπέστη σοβαρότερη ζημιά, δεν έπαιρνε μπροστά και ο Whiter έσπευσε να βοηθήσει τον φίλο του. Κίνηση που αποδείχθηκε λανθασμένη...

Οδηγός που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να παρασύρει τους δύο νεαρούς και να τους τραυματίσει σοβαρά. Το χειρότερο είναι ότι σύμφωνα με τη βρετανική Daily Record, τους εγκατέλειψε και χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Ο Abbs ήταν τυχερός, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τον 27χρονο Whiter. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να τον ακρωτηριάσουν από τα γόνατα και κάτω.

Τραγική ειρωνεία; Το απόγευμα του ατυχήματος, ο Whiter επρόκειτο να ξεκινήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα του...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ