2016-07-09 06:33:14
Φωτογραφία για Η ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου με γιατρούς – νοσηλευτές πρώτη προτεραιότητα
Τελετή παραλαβής- παράδοσης της Διοίκησης από τον αναπληρωτή διοικητή Χαράλαμπο Μπαλή, στον διοικητή Ματθαίο Δραμητινό έγινε ...σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου τονίστηκε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η ενίσχυση του «Αχιλλοπούλειου» με γιατρούς και προσωπικό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκαν οι άθλιες συνθήκες που λειτουργεί η Ψυχιατρική κλινική και ο διοικητής της ΥΠΕ δήλωσε ότι η ηγεσία εξετάζει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας των ψυχιατρικών κλινικών με άνοιγμα στην κοινωνία και όχι με ιδρυματοποίηση των ασθενών.

Η τελετή έγινε από τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Νέστορα Αντωνίου, ενώ το παρόν έδωσε ο διευθυντής της Υγειονομικής Μονάδας ΠΕΔΥ Βόλου Γιώργος Μπακούλας, παρουσία γιατρών, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ενημερώνοντας τον προϊστάμενο και το προσωπικό ο Ματθαίος Δραμητινός ενημέρωσε ότι αύριο θα προκηρυχτεί από την Υγειονομική Περιφέρεια διαγωνισμός για πρόσληψη οκτώ μόνιμων γιατρών και δήλωσε ότι θα πιέσει την ΥΠΕ και τον κ. Αντωνίου για πρόσληψη άμεσα οφθαλμίατρου και ογκολόγου.

Επίσης, αναφερόμενους στους γιατρούς, είπε ότι στις 13 Ιουλίου θα πληρωθούν τις εφημερίες Απριλίου και Μαΐου και στις 27 του μήνα τις εφημερίες του Ιουνίου.

Ο αναπληρωτής Διοικητής ευχαρίστησε στον ΥΠΕάρχη για τη συνεργασία και είπε ότι θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο νέο διοικητή, ενώ ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιούπης, δήλωσε
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ