2016-07-09 23:20:13
Φωτογραφία για Πρέβεζα: «Βουλιάζει» φέτος το Κανάλι
Μια από τις ομορφότερες περιοχές της Πρέβεζας και σε απόσταση αναπνοής από την πόλη είναι το Κανάλι Η παραθαλάσσια αυτή περιοχή της Ηπείρου τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια συνεχώς αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη.

Όπως όλα δείχνουν η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι η καλύτερη από τουριστικής άποψης για την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουριστική σαιζόν φαίνεται να άρχισε από τον περασμένο μήνα και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει έως τα μέσα Σεπτεμβρίου...

Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και κάτοικοι κάνουν λόγο για μια καλή χρονιά αφού σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν, από πλευράς πληρότητας σε καταλύματα αυτή αγγίζει και το 100% για το επόμενο διάστημα.

Οι γραφικές εικόνες ενός παραθαλάσσιου χωριού σε συνδυασμό με τα τουριστικά καταστήματα και καταλύματα αλλά και τις επιλογές διασκέδασης που έχει ο επισκέπτης έχουν κατατάξει το Κανάλι στις πρώτες αν όχι στην πρώτη περιοχή του Δήμου Πρέβεζας στις προτιμήσεις ξένων αλλά και Ελλήνων επισκεπτών.


Ο συνδυασμός της απέραντης παραλίας και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρηματίες, των παραδοσιακών καταστημάτων εστίασης αλλά και των μοντέρνων κέντρων διασκέδασης, δεν αφήνουν πλέον καμία δεύτερη σκέψη σε όσους αναζητούν διακοπές με θέα την θάλασσα του Ιονίου.

Βέβαια δεν αρκούν μόνο τα παραπάνω. Βασικό στοιχείο στο να διατηρηθεί και να αυξηθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για το Κανάλι είναι και η ανάλογη στήριξη από την κεντρική δημοτική αρχή, η οποία θα πρέπει να δει με περισσότερη σοβαρότητα την περιοχή και την εξέλιξη που παρουσιάζει Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΛΑΡΚΟ σήμερα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΛΑΡΚΟ σήμερα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ