2016-07-10 13:58:22
Φωτογραφία για Tην ερχόμενη Παρασκευή τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης - Ωστόσο μερίδα της ιατρικής κοινότητας δηλώνει έξαλλη!
Μπορεί η κυβέρνηση να ετοιμάζεται για μεγάλα εγκαίνια την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου του νοσοκομείου Σαντορίνης- καθώς έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα τα υλοποιήσει ο Πρωθυπουργός - ωστόσο μερίδα της ιατρικής κοινότητας δηλώνει έξαλλη, τονίζοντας πως «για πρώτη φορά μετά την ίδρυση του ΕΣΥ υπουργοί εγκαινιάζουν ιδιωτικό Νοσοκομείο εντός του δημόσιου συστήματος υγείας».

Ειδικότερα, το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, αναφέρει ότι «το νοσοκομείο Σαντορίνης, που όπως είχαμε καταγγείλει όταν είχαν δημοσιευθεί οι σχετικές διατάξεις, θα λειτουργεί με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Ανοίγει έτσι η «κερκόπορτα» για επέκταση αυτού του μοντέλου σε όλο το ΕΣΥ όπως έχει «διατάξει» από χρόνια η ΕΕ, το ΔΝΤ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με τη βούλα πλέον και με όλες τις τιμές το ΕΣΥ ιδιωτικοποιείται. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ βάζει ένα ακόμα λιθαράκι στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την εμπορευματοποίηση της υγείας και των κοινωνικών αγαθών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ