2016-07-10 22:23:08
Φωτογραφία για ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα ταξιδέψει στη Σύρο, προκειμένου να συμμετάσχει στο «AegeanBall Festival».

Ο 26χρονος διεθνής γκαρντ θα δώσει το «παρών» που διοργανώνουν ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Γιώργος Πρίντεζης και ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Το δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:

Eνας ακόμη αθλητής από την “χρυσή” γενιά του ’90 θα βρεθεί στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival! Ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης (2012,2013) και back to back Πρωταθλητής Ελλάδας (2015,2016) με τον Ολυμπιακό, Βαγγέλης Μάντζαρης, προστίθεται στην λίστα των καλεσμένων του πιο λαμπερού Τουρνουά του καλοκαιριού!

Ο 26χρονος guard λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του και μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα βρεθεί στην πρώτη σεζόν του LG AegeanBall Festival. Είμαι μια σπουδαία πρωτοβουλία! Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Θα είμαστε όλοι εκεί για τον Γιώργο! Είναι η καλύτερη ευκαιρία για λίγες μέρες ξεκούρασης, ώστε να γυρίσουμε δυναμικά στη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουμε είμαστε φίλοι, παρά το γεγονός ότι είμαστε από διαφορετικές ομάδες. Είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο σε τέτοιες κινήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ