2016-07-10 22:24:06
Φωτογραφία για Η Ευριδίκη απάντησε: Ποια η σχέση της με τον Κοργιαλά σήμερα
Η Ευριδίκη κι ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν μαζί δώδεκα χρόνια εκ των οποίων τα έξι χρόνια ήταν παντρεμένοι, ενώ τον χωρισμό τους πριν περίπου έναν χρόνο τον ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μέσω του προφίλ της στο Facebook.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν” η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, αποκαλύπτοντας ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

Η σχέση μου με τον Δημήτρη τώρα είναι τυπική. Όταν δεν έχεις κάτι να σε ενώνει, ένα παιδί, όπως έχω με τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν έχεις λόγο να μιλάς καθημερινά και να βρίσκεσαι. Ο καθένας προχωράει με τη ζωή του, αυτό κάνουμε κι εμείς.

Προσωπικά διανύω μια πολύ ευτυχισμένη συναισθηματική περίοδο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με ότι μου συμβαίνει. Είμαι πολύ δημιουργική, κάνω αυτά που αγαπώ, τα μοιράζομαι με έναν άνθρωπο που με εκτιμά, με σέβεται και με αγαπάει. Καθετί που συμβαίνει στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο. Ότι ζούμε, ότι περνάμε είναι μαθήματα που πρέπει να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη για να μπορούμε να προχωράμε παρακάτω. Μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματά μας, να προχωράμε σε κάτι καλύτερο, έτσι αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, πάρα πολύ τυχερή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ