2016-07-10 22:40:19
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ... ΝΤΟΡΣΕΪ ΑΠΟ ΑΤΑΜΑΝ!
Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε πως η Γαλατάσαραϊ είχε συμφωνήσει το περσινό καλοκαίρι με τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ έδωσε και μία απίστευτη συμβουλή στον... Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Τούρκος τεχνικός μετά τον αποκλεισμό της Τουρκίας στο προολυμπιακό τουρνουά της Μανίλα επικεντρώνεται στον σχεδιασμό της Γαλατά για τη νέα σεζόν, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσα έγιναν την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ο Αταμάν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Socrates Dergi» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ομάδα του πέρσι είχε δώσει τα... χέρια με τον Γιάννη Μπουρούση, αλλά κατέληξε στην περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος σύμφωνα με τον Αταμάν καλό είναι όπου πηγαίνει, να έχει μαζί του... τη μητέρα του.

«Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι πολύ καλό παιδί», είπε ο Αταμάν και στη συνέχεια πέρασε στο... παρασύνθημα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «στην αρχή της σεζόν είχαμε συμφωνήσει με τον Μπουρούση, αλλά προτιμήσαμε τελικά τον Ντόρσεϊ που είναι πιο αθλητικός. Με τον Λάσμε και τον Μπουρούση θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η επιλογή του Ντόρσεϊ αντί του Μπουρούση ήταν η μοναδική λανθασμένη κατά την διάρκεια του καλοκαιρού».

Επίσης, ο Εργκίν Αταμάν έδωσε και μία... συμβουλή στον Αμερικανό σέντερ: «Θα συμβούλευα τον Ντόρσεϊ, όπου και να πάει, να έχει μαζί τη μητέρα του. Μιλούσε συνέχεια μαζί της και περισσότερο από όσο έπαιζε μπάσκετ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ