2016-07-12 18:52:12
Φωτογραφία για Ν. Νυφούδης: Όχι κι άλλο διχασμό
Δήλωση του Νίκου Νυφούδη, υπεύθυνου Τομέα Εξαγωγών στο Ποτάμι, για την ασφυκτική κατάσταση στις επιχειρήσεις από την έλλειψη ρευστότητας και για την κάμψη των εξαγωγών το α’ πεντάμηνο 2016.

«Η Οικονομία δεν αντέχει άλλα τερτίπια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με μοναδικό στόχο να ξεχάσουμε το «μεγάλο πρόβλημα».

Ο εκλογικός νόμος είναι σημαντικό εθνικό ζήτημα εφόσον υπάρχει Εθνική Οικονομία, εφόσον οι άνεργοι βρουν πάλι δουλειά, εφόσον σταματήσουν να κλείνουν 100 επιχειρήσεις ημερησίως.

Οι Εξαγωγές μειώνονται – 6,5% πτώση κατέγραψαν τον Μάιο - ο Τουρισμός δεν είναι όπως τα περιμέναμε κι εμείς συνεχίζουμε το "χαβά" μας. Οι εξαγωγείς της Βόρειας Ελλάδας δείχνουν τι πρέπει να γίνει ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Άρση των capital controls, αποπληρωμή των υποχρεώσεων του δημοσίου προς τους ιδιώτες, επίσπευση των αναπτυξιακών μεταρρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων.

Τα κίνητρα για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις πρέπει από εξαγγελίες να γίνουν πράξη. Δωρεάν ρεύμα, επιδότηση εργασίας, δημιουργία εθνικού δικτύου συνδυαστικών μεταφορών είναι μερικά μόνο από τα άμεσα μέτρα που θα έπρεπε να πάρει η κυβέρνηση, χθες.

Το λαϊκό ρητό "κάθε μέρα που περνάει δεν ξαναγυρνάει" ισχύει περισσότερο από όλα στην Οικονομία. Και η δική μας Οικονομία έχει χάσει πολλές τέτοιες μέρες. Ας σταματήσουμε το μεταναστευτικό ρεύμα των Ελλήνων δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για εργασία και πρόοδο στη χώρα μας» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ