2016-07-12 19:03:28
Φωτογραφία για Ιατροί του ΕΟΠΥΥ αποχωρούν
Χθες με ενημέρωσαν ότι ο έλεγχος του Γενάρη έδειξε πρόβλημα. Δεν ανοίγει μια επίσκεψη στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ με πρόστιμο 200 ευρώ. 

Πρέπει να ανοίξω την επίσκεψη από το δικό μου κομπιούτερ (το δικό μου είναι καλύτερο από του ΕΟΠΥΥ!!!) να την τυπώσω, να βρω τον ασθενή κατακαλόκαιρο να την υπογράψει, να κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι με ξέρει 15 χρόνια και ότι με επισκέφθηκε εκείνη τη μέρα, να την πάω στον ΕΟΠΥΥ και να κάνω ένσταση, να περιμένω 15 μέρες να εκδικαστεί η ένσταση, να περιμένω να με ειδοποιήσουν για το αποτέλεσμα της ένστασης, να πάω στην εφορία να πάρω φορολογική ενημερότητα γιατί το taxisnet δεν σου δίνει άμα χρωστάς κάποια δόση φόρου, να την πάω στην ΥΠΑΔ, να τη στείλουν στον ΕΟΠΥΥ, να εγκριθεί η πληρωμή, να μου κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό. 

Υπολογίζω καλώς εχόντων των πραγμάτων (γιατί υπάρχει και το κακώς εχόντων) να πληρωθώ τον Σεπτέμβριο για τον Ιανουάριο. 

Μετά από αυτή την ταλαιπωρία ιατρών και ασθενών ο ΕΟΠΥΥ πιστεύει ότι θα βρει γιατρούς να κάνουν σύμβαση...Και να δεις που θα βρει...γιατί οι γιατροί είμαστε ηλίθιοι και κρατικοδίαιτοι...είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 

Ευτυχώς δεν θα υπογράψω τη νέα σύμβαση επομένως όσα είπα για τους υπόλοιπους συνάδελφους σε λίγο δεν θα ισχύουν για μένα προτιμώ να πλένω πιάτα στη Γερμανία από το να είμαι υπάλληλος του Μπερσίμη.

Δ.Γ. - Αθήνα
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ