2016-07-12 22:14:14
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΑΝΡΙ!
Ο Τιερί Ανρί αποφάσισε να... παραμείνει στο Sky Sports και να μην συνεχίσει στην Αρσεναλ ως προπονητής της Κ18, αφού ο Βενγκέρ του έβαλε το εν λόγω... δίλημμα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο παλαίμαχος άσος άφησε την ομάδα που αγαπήθηκε και την θέση του προπονητή στην Κ18, για να συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα στα αγγλικά ΜΜΕ ως σχολιαστής ποδοσφαίρου.

Ο 38χρονος πλέον Ανρί πρέπει να βρει τώρα μια άλλη ομάδα για να μπορέσει να αποκτήσει το Pro δίπλωμα προπονητικής από την Uefa.

Ο πρώην αρχηγός της Αρσεναλ, Τόνι Ανταμς, θα αναλάβει την θέση που προοριζόταν για τον Ανρί, ο οποίος λέγεται ότι έχει συμβόλαιο με το Sky Sports αξίας 4,7 εκατ. ευρώ το χρόνο(!) και στην αγγλική ομάδα θα δούλευε... χωρίς μισθό, τον οποίο πρότεινε να τον μοιράσουν στους υπόλοιπους προπονητές της ακαδημίας.

Ο Βενγκέρ, πιστεύει ότι ο Γάλλος δεν μπορεί να δουλεύει στους «κανονιέρηδες» και συγχρόνως να κριτικάρει τους παίκτες στην τηλεόραση, για αυτό και ο Ανρί επέλεξε να συνεχίσει μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Αρσεναλ, ο οποίος θεωρείται πιθανός μελλοντικός προπονητής της ομάδας, ήταν δυσαρεστημένος με το... τελεσίδικο του Αλσατού και τελικά αποφάσισε να φύγει από τους Λονδρέζους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ