2016-07-12 23:50:05
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠ'ΤΑ... ΠΑΛΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει την περίπτωση του Κένι Γκέιμπριελ, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε στην Καρσίγιακα, ενώ τώρα συμμετέχει στο Λας Βέγκας.

Ο Οκάρο Γουάιτ είναι ο πρώτος και βασικός στόχος των πρωταθλητών, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν κοιτάνε κι άλλες περιπτώσεις.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Γουάιτ διεμήνυσε για μία ακόμη φορά πως θα περιμένει το ΝΒΑ μέχρι και την τελευταία μέρα και όπως ήδη έχουμε πει το... παρατραβάει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, από την πλευρά του εξετάζει την περίπτωση του Κένι Γκέιμπριελ ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Καρσίγιακα (και παλαιότερα στο Ρέθυμνο). Τεσσάρι με πολύ καλό σουτ και αρκετές αθλητικές ικανότητες ενώ έχει και την περσινή εμπειρία από την Euroleague.

O Γκέιμπριελ αυτήν την στιγμή βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου δοκιμάζει και αυτός την τύχη του στο ΝΒΑ.

Στο summer league του Ορλάντο αγωνίστηκε με τους Χιτ (12π. μ.ο) και σε αυτό του Λας Βέγκας φορά τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (8.7 πόντους μ.ο στα δύο ματς που έχει παίξει).

Ο Αμερικανός θέλει ξεκάθαρα να αγωνιστεί στην Euroleague και γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ