2016-07-13 04:47:07
Φωτογραφία για Δήμος Ήλιδας: Η Ρούλα Γκουβίτσα νέα αντιδήμαρχος οικονομικών
Αλλαγή ‘φρουράς’ στο οικονομικό επιτελείο του δήμου Ήλιδας, αφού μετά την παραίτηση του κ. Χρήστου Φωτόπουλου από αντιδήμαρχος οικονομικών, τη συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνει η κα Ρούλα Γκουβίτσα, η οποία ορίστηκε χθες το μεσημέρι νέα αντιδήμαρχος Οικονομικών από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Η παραίτηση του κ. Φωτόπουλου δεν προκάλεσε καμία έκπληξη, ούτε αιφνιδιασμό, αφού το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί διακριτικά από τα καθήκοντά του και ήταν γνωστό ότι ήθελε να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο πόστο.

Παρά τις προσπάθειες του ιδίου και του Δημάρχου να διαψεύσουν τις φήμες περί παραίτησης, που είχαν διαρρεύσει πριν από είκοσι ημέρες περίπου, τελικά το αποτέλεσμα τους διέψευσε , αφού η επιλογή του κ. Φωτόπουλου να φύει από τη συγκεκριμένη θέση έγινε πράξη, με τον ίδιο να επικαλείται προσωπικούς λόγους Τι δήλωσε ο Δήμαρχος

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι ο κ. Χριστοδουλόπουλος, αναφέρει τα εξής:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Χρήστο Φωτόπουλο, για τη μέχρι σήμερα συνεργασίας μας και τη μεγάλη του προσφορά και συμβολή στον Δήμο Ήλιδας. Για λόγους προσωπικούς που δυστυχώς προσωρινά δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν, ο κύριος Φωτόπουλος μου ζήτησε να αντικατασταθεί από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου, καθότι είναι μια θέση που απαιτεί συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία. Ο κύριος Φωτόπουλος παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι και βασικό στέλεχος της παράταξης της πλειοψηφίας, συνεχίζοντας να δίνει τους κοινούς μας αγώνες μέσα από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Ελπίζω σύντομα να ξεπεραστούν οι λόγοι που προσωρινά τον κρατούν μακριά από θέσεις ευθύνης και γρήγορα να επανέλθει στη Δημοτική αρχή. Τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Οικονομικών αναλαμβάνει από σήμερα (σημ. χθες) η Δημοτική Σύμβουλος Ρούλα Γκουβίτσα, η οποία από την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2016, είχε μία άκρως επιτυχημένη θητεία στο ΝΠΔΔ ‘Ο Ηλείος’».

Αξιοποίηση σε νέο πόστο

Η κα Γκουβίτσα είχε υποβάλλει την παραίτησή της από τον ‘Ηλείο’, για προσωπικούς όπως είχε πει λόγους, στις αρχές Μαρτίου. Τότε ο κ. Χριστοδουλόπουλος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για αξιοποίηση της κας Γκουβίτσα σε κάποια άλλη θέση και η αξιοποίηση έρχεται μετά από τέσσερις μήνες. Ήταν γνωστό άλλωστε ότι η κα Γκουβίτσα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του αντιδημάρχου οικονομικών, όταν διεφάνη ότι ο κ. Φωτόπουλος δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ