2016-07-13 09:17:10
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ... ΧΑΝΟΥΝ ΒΕΣΤΕΡΛΟ
Οι Τσόρι, Μανιάτης και Ρέτσος δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (12/7) και θα απουσιάσουν από το σημερινό φιλικό με την Βέστερλο (20:00)

Με τρία προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο Βέλγιο. Οι Τσόρι, Μανιάτης και Ρέτσος τέθηκαν νοκ άουτ λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που νιώθουν, με αποτέλεσμα να μην τους υπολογίζει ο Βίκτορ για το φιλικό με την Βέστερλο που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης.

Οι Μανιάτης και Τσόρι έμειναν στο ξενοδοχείο για θεραπεία. Ο διεθνής μεσοαμυντικός ένιωσε μία ελαφριά ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αργεντίνο που έχει μία ελαφριά τενοντίτιδα δεξιού γόνατος.

Ο Ρέτσος από την πλευρά του προσπάθησε να προπονηθεί με την ομάδα την Τρίτη (12/7), αλλά δεν τα κατάφερε τελικά να ξεπεράσει την ελαφριά σύσπαση δεξιού τετρακεφάλου.

Αντίθετα, διαθέσιμοι θα είναι για το δεύτερο φιλικό επί βελγικού εδάφους οι Φιγκέιρας, Μασουακού και Ντα Κόστα που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ