2016-07-14 00:34:05
Φωτογραφία για ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΑ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΒΙΚΤΟΡ
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ, μετά το τέλος του φιλικού με την Βέστερλο.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Θρύλος είχε καλή εικόνα στον αγώνα με την βελγική ομάδα, όμως... δεν παρέλειψε να δηλώσει πως «σε κάποια σημεία δεν ήμασταν γρήγοροι με την κατοχή και την ανάπτυξη».

Επίσης, αναφέρθηκε στην παραμονή του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος «είναι πολύ καλός και έμπειρος παίκτης και έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σίγουρα είχαμε μια πολύ καλή εικόνα, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, σκοράραμε. Αρκετά και διαφορετικά στοιχεία επηρέασαν το παιχνίδι, όπως και η μπάλα του αγώνα, το καταλάβαμε από το πρώτο ημίχρονο. Σε κάποια σημεία δεν ήμασταν γρήγοροι με την κατοχή και την ανάπτυξη. Συνεχίζουμε την προετοιμασία και τη σκληρή δουλειά. Δε μου άρεσε στο τέλος που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, δεν επιτρέπεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι κάτι που θα δουλέψουμε άμεσα για να σταματήσει να συμβαίνει».


Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος να είμαστε έτοιμοι. Συνεχίζουμε πολύ καλά την προετοιμασία και τη σκληρή δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι όπως χρειάζεται στο κατάλληλο σημείο».

Για την επιστροφή του Καμπιάσο: «Είναι πολύ καλός και έμπειρος παίκτης, μια εξαιρετική προσθήκη, έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο, μπορέσαμε και τον χρησιμοποιήσαμε, όμως αυτοί οι αγώνες λειτουργούν και ως προπονήσεις για τους παίκτες. Αυτό θέλουμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και των υπολοίπων παικτών και του Εστέμπαν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ