2016-07-13 23:58:05
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ... ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! *VIDEOS*
Η βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού κάλυψε... απόλυτα τα «θέλω» του Έρικ Γκριν, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στον 25χρονο γκαρντ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) τον έπεισε απόλυτα να συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι ήδη στο Λας Βέγκας με τον Χρήστο Σταυρόπουλο και ο Έρικ Γκριν ήταν από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει από την αρχή, για τον παίκτη που θα συμπληρώσει την ερυθρόλευκη περιφέρεια. Μάλιστα, μετά και την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Summer League του NBA, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πιο γερό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Αρχικά, ο Αμερικανός γκαρντ ζητούσε ένα 1 εκατ. δολάρια, ενώ παράλληλα υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ευρώπης για αυτόν.

Ωστόσο, ύστερα από την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού, όπου φάνηκε η μεγάλη θέληση των ερυθρόλευκων (ενώ του έγινε και νέα βελτιωμένη πρόταση), ο Γκριν πείστηκε να πει το... «ναι» και πλέον φαίνεται πως απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές του να κυμαίνονται στα 750-800 χιλιάδες δολάρια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ