2016-07-14 10:52:56
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ήταν η άτυχη γυναίκα που πνίγηκε χθες στον Πύργο [photo]
Την τελευταία της πνοή στη θάλασσα του Αγίου Ηλία, άφησε χθες το απόγευμα μια 38χρονη γυναίκα, που βρήκε τραγικό πνιγμό την ώρα που έκανε το μπάνιο της στην παραλία.

Αν και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν καλές και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες η θάλασσα ήταν ήρεμη, κανείς δεν γνωρίζει πως η γυναίκα, έχασε την ζωή της. Λουόμενοι την βρήκαν, σύμφωνα με πηγές, να επιπλέει στα ρηχά της παραλίας του Αγίου Ηλία, χωρίς στην αρχή να καταλάβουν πως η άτυχη 38χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Οι λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο, εντόπισαν το σώμα της άτυχης φαρμακοποιού, Δωροθέας Χριστοπούλου, να επιπλέει στη θάλασσα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», στην αρχή δεν κατάλαβαν πως η γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της, καθώς το σώμα της βρισκόταν σε τέτοια θέση που φαινόταν σαν να έχει σκύψει προς την θάλασσα. Η πολύωρη όμως αυτή στάση, κίνησε την περιέργεια στους ανθρώπους που βρίσκονταν πιο κοντά της, οι οποίοι στη συνέχεια κατάλαβαν πως η άτυχη γυναίκα, χρειαζόταν βοήθεια. Άμεσα, λουόμενοι την έβγαλαν από την θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και προσπάθησαν, μάταια όμως, να την επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή.


Η άτυχη Δωροθέα Χριστοπούλου, από την περιοχή των Χανακίων, είχε αφήσει την τελευταία πνοή της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και στο Νοσοκομείο του Πύργου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η Δωροθέα Χριστοπούλου, ήταν ένα πρόσωπο αρκετά γνωστό στην πόλη του Πύργου, καθώς από το 2013 είχε αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένης στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στο κέντρο της πόλης. Πάντα γελαστή, είχε πάντα την διάθεση να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους του Ταμείου. Όλοι όσοι την γνώριζαν την αγαπούσαν για την καλή καρδιά της, όπως λένε και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η άτυχη 38χρονη «έφυγε» τόσο άδικα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα τα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ