2016-07-14 15:56:11
Φωτογραφία για Αναβρασμός στο ΑΠΘ για το No Border Camp-Ξεκινά σήμερα
Αναστάτωση επικρατεί στο ΑΠΘ, καθώς από σήμερα και για δέκα μέρες θα κατασκηνώνουν άτομα από την ομάδα με το όνομα No Border. Το κάλεσμα του camp στο ΑΠΘ ανακοινώθηκε μέσω Διαδικτύου και έχει σημάνει συναγερμό στις πανεπιστημιακές αρχές, οι οποίες το πληροφορήθηκαν από τις αφίσες που κυκλοφόρησαν και τις διαδικτυακές αναρτήσεις.

Οι συγκεντρωμένοι με αυτή την κίνηση θέλουν να δείξουν την αλληλεγγύη υπέρ των προσφύγων.

Καθημερινά θα πραγματοποιούν καθημερινές πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης-και μηχανοκίνητες- σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, ενώ έχουν προγραμματίσει πλήθος εκδηλώσεων εντός του ΑΠΘ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, συναυλίες , εικαστικές εκθέσεις αλλά και συζητήσεις.

Σήμερα αναμένεται σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα που δημοσιοποιησε το ''No Border Camp'' να ξεκινήσει το στήσιμο του NoBorder Camp, ενώ για την Παρασκευή αναμενονται οι αφίξεις συμμετεχόντων, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση και στις 21:00 προβολή ντοκυμαντέρ και συναυλία υποδοχής.

Να σημειωθεί πως, το ΑΠΘ αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην παλιά Φιλοσοφική και στις βιβλιοθήκες και τα κτήρια αποφασίστηκε να λειτουργούν με λιγότερες εισόδους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ