2016-07-14 15:51:04
Φωτογραφία για ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ... «ΧΡΥΣΑΦΙ» ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ!
Έντονο πρέσινγκ από Τσέλσι και Άρσεναλ ασκείται, σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜ, στον Κώστα Μανωλά, τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρόμα... δεν προχωράνε, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Μανωλά είναι ένα από τα ζητήματα που... «καίνε» τη Ρόμα.

Χθες οι Ιταλοί υποστήριζαν ότι οι «Τζιαλορόσι» προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον διεθνή στόπερ για να ανανεώσει, ωστόσο η πλευρά του παίκτη φαίνεται πως θέλει να διαπραγματευτεί ένα καλύτερο deal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το μέλλον του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού ίσως παραμείνει σε... τεντωμένο σκοινί μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όταν και θα έχει οριστικοποιηθεί αν η Ρόμα συμμετέχει τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Οι Ρωμαίοι πάντως όλο αυτό τον καιρό, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν φαίνονταν διατεθειμένοι να τον πουλήσουν φέτος το καλοκαίρι καθώς το 50% των χρημάτων βάσει ειδικού όρου μεταπώλησης θα καταλήξει... στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει πως Τσέλσι και Άρσεναλ παραμένουν «ζεστές» για την απόκτησή του προσφέροντας συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στον Κώστα Μανωλά.

Ένα συμβόλαιο δηλαδή πολύ προσοδοφόρο και με πολύ καλύτερους όρους από το 1,5 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τη δεδομένη στιγμή από τους Ρωμαίους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ