2016-07-14 16:44:53
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σπείρα που εξαπατά οικογένειες εμφανίστηκε και πάλι στην Λαμία
Η γνωστή σπείρα που εξαπατά οικογένειες με τη δικαιολογία ότι κάποιο από τα μέλη της... ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και μπορεί να το βοηθήσει μόνο, αν της δώσουν χρήματα έκανε και πάλι την εμφάνισή της.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε σε οικογένεια στην Λαμία προκαλώντας την αναστάτωση και τον πανικό στην μητέρα που σήκωσε το τηλέφωνο. Της είπαν ότι η κόρη της είχε τροχαίο ατύχημα και ότι σκότωσε ένα μικρό κοριτσάκι. Μέσα από την γραμμή ακουγόταν μία γυναικεία φωνή που φώναζε: “ Μανούλα, βοήθησέ με”. 

Η μητέρα πανικόβλητη, όπως μας περιέγραψε, που παραλίγο να χάσει και τις αισθήσεις της από τον πανικό που έπαθε, άρχισε να φωνάζει και να λέει στον άγνωστο άντρα που της μιλούσε από την άλλη πλευρά του τηλεφώνου: “ Που είστε, που βρίσκεστε, που έχετε το παιδί μου για να έρθουμε”. Ο άγνωστος άντρας μόλις άκουσε πληθυντικό αριθμό ( για να έρθουμε) ρωτά την μητέρα: “ Να έρθετε ποιοι, πόσοι είστε;” ( ήθελε να μάθει και τον αριθμό των ατόμων που ήταν στο σπίτι, ίσως για να πάρουν τα ανάλογα μέτρα, ποιος ξέρει...).


Η μητέρα του απάντησε πως είναι μαζί με τον άντρα της, τον αδελφό της και την άλλη της την κόρη. Τότε, ο άγνωστος άντρας της έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν πέρασε ένα λεπτό και τηλεφώνησε ξανά στην οικογένεια. Όμως τη δεύτερη φορά το σήκωσε ο πατέρας. Μόλις άκουσαν αντρική φωνή έκλεισαν το τηλέφωνο, προσποιούμενοι ότι έκαναν λάθος. Τότε, η οικογένεια που παραλίγο να πέσει θύμα εξαπάτησης, εάν συνέχιζε τον διάλογο με τους κακοποιούς, ενημέρωσε την αστυνομία και πληροφορήθηκε ότι είναι το τρίτο περιστατικό που συμβαίνει στην περιοχή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ