2016-07-14 18:57:06
Φωτογραφία για Είναι ή δεν είναι «φάντασμα» αυτό που κυκλοφορεί στη Μύρινα της Λήμνου; [photo]
Πραγματικό σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία ενός «φαντάσματος- ανθρώπου»,  που κυκλοφορεί στα inbox των social media στην Λήμνο Αυτό που αρχικά φαίνεται ως αστείο και μάλιστα κακοστημένο, τελικά δεν είναι καθόλου κακοστημένο, αλλά σίγουρα είναι αστείο.

 Δεν είναι λίγοι, αυτοί που τελικά έχουν συναντήσει το «φάντασμα» και ισχυρίζονται ότι είναι εντελώς άκακο, φιλικό και απλά περιφέρετε

Οι αναφορές είναι αρκετές.

Εθεάθει από την κεντρική αγορά της Μύρινας έως και την πλατεία των ΚΤΕΛ, αλλά ακόμα και στο Ρωμέικο γιαλό,  όπου περιφερόταν μπροστά από κοσμικά στέκια και αρκετοί θαμώνες, ή πάγωσαν, ή άρχισαν να σχολιάζουν το περίεργο αυτό  φαινομένου – ανθρώπου.

Φυσικά τα αστεία και τα πειράγματα αλλά και η αρχική έκπληξη, δεν έλειψαν προς το «φάντασμα» που είναι ενδεδυμένο με σεντόνι και μάσκα

Το συμπέρασμα είναι,  ή κυκλοφορεί φάντασμα, κάτι που όλοι δέχονται χιουμοριστικά,  ή είναι μια ιδιόρρυθμη ανθρωπινή προσωπικότητα,  ή ένα απλό στοίχημα κάποιων όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι.

Όσοι νυχτοπερπατούν και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες , η πιο πιθανή ώρα να το συναντήσουν είναι στις 2 το πρωί .

Πάντως όπως και να έχει τέτοια φαινόμενα δεν συναντά κανείς εύκολα στις μέρες μας!

Ένα είναι σίγουρο εάν τον συναντήσετε,  μην τον φοβηθείτε είναι άκακος και μάλλον θα είναι πρώτη φορά που συναντάτε κάτι τέτοιο.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ