2016-07-15 07:36:19
Φωτογραφία για Άλλη μια χρονιά χωρίς παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο ... φέρνει συνάντηση!
Συνάντηση Λαμπρινού - Αρναουτάκη με φόντο το αεροδρόμιο Άλλη μια τουριστική σεζόν περνάει, χωρίς παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης, γεγονός που προκαλεί συνάντηση, στη Λότζια, αύριο, με θέμα τα έργα στο αεροδρόμιο που έχουν κολλήσει κι αναζητείται τρόπος να ξεμπλοκαριστούν!

Η δημοτική αρχή εμφανίζεται έτοιμη στο προπαρασκευαστικό κομμάτι που είχε αναλάβει να εκπονήσει, "αγκάθι" παραμένει όμως το θέμα της εκτροπής της κυκλοφορίας από τη λεωφόρο Ικάρου και το αν τελικώς θα περάσει η παράκαμψη του δρόμου μέσα από τις εγκαταστάσεις της πρώην ΜΟΜΑ.

Μέχρι σήμερα, κανένας αρμόδιος από την Πολιτεία, δεν έχει απαντήσει για το αν συναινεί στο αίτημα της δημοτικής αρχής να μεταφερθεί η λεωφόρος Ικάρου μέσα από τις πρώην στρατιωτικές εγκαταστάσεις, διότι η απόφαση αυτή θα επηρεάσει άμεσα τις εκπονούμενες μελέτες.

Κι επειδή ο χρόνος περνάει χωρίς έργα και μια ακόμη χαμένη χρονιά για το αεροδρόμιο Ηρακλείου έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, ο δήμαρχος ζητά τη συνδρομή και τη συνέργεια του περιφερειάρχη επ'αυτού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ