2016-07-15 18:58:06
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι η... έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο προπονητής της Βέστερλο, Μπομπ Πίτερς.

Εντυπωσιασμένος από τον πρωταθλητή Ελλάδας δηλώνει ο Μπομπ Πίτερς σε συνέντευξή του στον «Γαύρο».

Ο προπονητής της Βέστερλο ανέλυσε τις σκέψεις του για τους ερυθρόλευκους σχολιάζοντας ότι μπορεί να είναι η εφετινή έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι μια πραγματικά εξαιρετική ομάδα με τρομερή ποιότητα! Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς κα έκανε ωραίο παιχνίδι με υψηλή ένταση. Διαθέτει ορισμένους πολύ σπουδαίους παίκτες όπως είναι ο Φορτούνης και ο Καμπιάσο», τόνισε σχετικά με το προχθεσινό παιχνίδι και συνέχισε:

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα με την οποία άλλαζαν την μπάλα οι παίκτες του. Έχει βέβαια, πολλούς παίκτες με καταπληκτική τεχνική, ωστόσο είναι φανερό ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή του οι μεταβιβάσεις της μπάλας να γίνονται γρήγορα».

Τέλος σχολίασε για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ, συμμετέχει ανελλιπώς στη διοργάνωση και νομίζω ότι έχει την ποιότητα όχι για να προκριθεί απλώς στους ομίλους και φέτος αλλά για να αποτελέσει ακόμη και την έκπληξη της σεζόν. Γιατί όχι; Κάθε χρόνο αναδεικνύεται μια ομάδα έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος κάλλιστα μπορεί να το πετύχει ο Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα αυτιά και η θάλασσα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα αυτιά και η θάλασσα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ