2016-07-15 22:57:24
Φωτογραφία για ΒΙΚΤΟΡ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖ, CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ... ΠΟΥΛΙΔΟ!
Στην κλήρωση του Champions League (Σερίφ Τιρασπόλ ή Χάποελ Μπερ Σεβά) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Βίκτορ Σάντσεθ, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κλαμπ Μπριζ (0-0).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, καθώς παίξαμε απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου. Είδα πολλή ένταση, είναι καλό καθώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Σε πολλές φάσεις είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, καλή κίνηση, αλλά τα χαλούσαμε στην τελική προσπάθεια κι είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε.

Για εμένα το χειρότερο είναι το πρόβλημα με τον Πουλίδο. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, χτύπησε στο γόνατο σε μία φάση με έναν αντίπαλο. Είναι κρίμα γιατί ήταν φιλικό, αλλά μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί χρειαζόμαστε τον Άλαν», ανέφερε αρχικά.

Όσο για την κλήρωση του Champions League: «Πρέπει να περιμένουμε και το δεύτερο ματς για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος, όμως κι οι δύο ομάδες θα έκαναν κάτι καλά για να έφτασαν ως εδώ και σίγουρα θα θέλουν να προκριθούν. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Τέλος, για το εάν είναι ευχαριστημένος από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας: «Ναι είμαι. Παίξαμε τρία παιχνίδια απέναντι σε καλές ομάδες, κάτι που ήταν πολύ καλό για την προετοιμασία μας. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, αυτός είναι ο στόχος, αλλά είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ