2016-07-16 14:21:06
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!
Στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League μετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος, ως γνωστόν, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χάποελ Μπερ Σεβά-Σέριφ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν... τρομάζουν φυσικά ούτε από τους Ισραηλινούς ούτε από τους Μολδαβούς και θα προσπαθήσουν να προκριθούν, όποια ομάδα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους.

Από την άλλη μεριά, στον Γ' προκριματικό μετέχει και η Λέγκια Βαρσοβίας (σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, ο Ολυμπιακός θέλει και παίκτη της, τον Γκιγέρμε, όπως σας έχουμε ενημερώσει). Οι Πολωνοί θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν τη Ζρίνσκι και από εκεί και πέρα θα αναμετρηθούν με τον νικητή του ζευγαριού Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Τρεντσίν.

Αν τα καταφέρουν, τότε θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ και σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Μπόγκουσλαβ Λεσνοντόρσκι, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει στον Δ' γύρο αντίπαλο τον Ολυμπιακό «Κατά τη γνώμη μου, η μόνη ομάδα που δυσκολεύομαι να δω πώς θα την κοντράρουμε στα πλέι οφ, είναι ο Ολυμπιακός. Όλες οι άλλες ομάδες είναι στα μέτρα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λέγκια.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα, πως προπονητής της πολωνικής ομάδας είναι ο Αλβανός, Μπέσνικ Χάσι, που πέρυσι ήταν στην Άντερλεχτ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ