2016-07-16 19:26:09
Φωτογραφία για ΣΚΙΑΘΟΣ: Νέο σοβαρό τροχαίο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκθέτει το υπουργείο Υγείας
Αυστηρή παρέμβαση από τον Δήμαρχο Πρεβεζάνο μέσω του e-Volos.gr: Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν τραυματιοφορέα σε κάθε βάρδια

Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σκιάθο, μετά από σοβαρό τροχαίο που έλαβε χώρα στην θέση Κολιός, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού Σκιαθίτη.

Η κλήση στο Κέντρο Υγείας του νησιού ήταν άμεση, δυστυχώς όμως, ο μοναδικός τραυματιοφορέας, δεν είχε υπηρεσία, καθότι Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να κινηθεί κλιμάκιο ιδιωτικού πολυϊατρείου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα, αφού έχριζε άμεσης χειρουργικής παρέμβασης.

Σε επικοινωνία του e-Volos.gr με όλους τους φορείς του νησιού αλλά και με τον Δήμαρχο Δημήτρη Πρεβεζάνο, ο τελευταίος άστραψε και βρόντηξε, λέγοντας σε αυστηρό τόνο ότι "Η Σκιάθος χρειάζεται και μάλιστα άμεσα τουλάχιστον έναν τραυματιοφορέα σε κάθε βάρδια". Αυτή τη στιγμή, εξήγησε, "υπάρχει ένας τραυματιοφορέας, ο οποίος καλύπτει μία βάρδια την ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Χρειάζεται στο νησί τουλάχιστον ένας σε κάθε βάρδια και αν είναι δυνατόν, να είναι ντόπιοι, ώστε να μην έχουμε προβλήματα και έξοδα διαμονής".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ