2016-07-16 22:49:08
Φωτογραφία για ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΖΕΒΛΑΚΟΦ ΓΙΑ... ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιγιέρμε γίνεται... εντονότερο, με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr από την Πολωνία να κάνουν λόγο για σοβαρές επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Το όνομά του 25χρονου εξτρέμ φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα του Θρύλου, αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων και η περίπτωση απόκτησής του μόνο εύκολη δεν είναι! Ο Γκιγιέρμε αρέσει πολύ στους ερυθρόλευκους, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και σύμφωνα με νέες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Ζεβλάκοφ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια μιλά με τους πρωταθλητές Ελλάδας και το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι θετικό. Μάλιστα, πηγές από την Πολωνία ανέφεραν πως είναι πιθανή μια συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους των ομάδων.

Τα ερυθρόλευκα ραντάρ είχαν στραμμένη την προσοχή τους και στο αποψινό ματς της πρωταθλήτριας με τη Γιαγκελόνια! Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει κάτι περισσότερο και κινείται με απόλυτη μυστικότητα για να προβεί στην ενίσχυσή του, όπως τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ