2016-07-17 06:07:09
Φωτογραφία για Βόλος: Σύλληψη πατέρα και γιου για παράνομη οπλοκατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 192 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δύο δενδρύλλια κάνναβης, που εντοπίστηκαν σε ποιμνιοστάσιο και 620 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού στην οικία του πατέρα

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άνδρες, ηλικίας 48 και 25 ετών, πατέρας και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν μαζί οι δύο άνδρες, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ένα πιστόλι διαμετρήματος (0,45) ιντσών με δύο γεμιστήρες,

· ένα πιστόλι τύπου REPLICA με ένα γεμιστήρα,

· (192) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

· (30) κάλυκες και

· δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρο,

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 48χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (620) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ