2016-07-17 13:59:11
Φωτογραφία για 4 εκπληκτικοί τρόποι για να δέσετε το παρεό [video]
Το παρεό το καλοκαίρι γίνεται το αγαπημένο μας ρούχο. Αν μάλιστα έχετε 2-3 μεγάλα παρεό ή φουλάρια μπορείτε άνετα να δημιουργήσετε πάνω από 20 διαφορετικά συνολάκια.

Εμείς σας έχουμε 4 υπέροχους τρόπους για να φτιάξετε από ένα παρεό...μοναδικά φορεματάκια για την παραλία αλλά και το νησί.

Τα πιο εντυπωσιακά δεσίματα.

1ο δέσιμο: Με έναν ώμο Βάλτε το παρεό με το άνοιγμα προς το ένα πλάι, όπως στην εικόνα 1. Δέστε ένα κομπάκι στον έναν ώμο και άλλον έναν κόμπο στο ύψος της μέσης.

Δέστε δύο κόμπους στο πλάι.

2ο δέσιμο: Χιαστή στον λαιμό Περάστε το παρεό πίσω από την πλάτη, όπως στην εικόνα 1 και στη συνέχεια περάστε τις δύο άκρες χιαστή ώστε να δέσουν πίσω από τον λαιμό.

Δέστε το παρεό χιαστή στον λαιμό.

Αυτός είναι ο πιο κλασικός τρόπος δεσίματος.

3ο δέσιμο: Με ντεκολτέ Πάρτε το παρεό και κάντε ένα μικρό κομπάκι με τις δύο άκρες. Περάστε το από τον λαιμό σας, όπως στην εικόνα 3, και δέστε έναν κόμπο μπροστά στο στήθος (βλέπε εικόνα 4).


Άλλο ένα εντυπωσιακό δέσιμο.

Φορέστε το παρεό σας με αυτό το δέσιμο και εντυπωσιάστε.

4ο δέσιμο: Στράπλες Βάλτε το παρεό πίσω από την πλάτη σας και κάτω από τις μασχάλες. Περάστε τις δύο άκρες μπροστά και δέστε τις ακριβώς πάνω από το στήθος. Αφήστε τις άκρες να πέσουν μπροστά για πιο εντυπωσιακό λουκ.

Το στράπλες δέσιμο είναι εξίσου πολύ κομψό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μερικούς ακόμα μοναδικούς τρόπους για να δέσετε το παρεό.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ