2016-07-17 14:04:11
Φωτογραφία για ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ... ΕΝΓΚΟΝΓΚ *ΒΙΝΤΕΟ*
Σημερινά δημοσιεύματα σε Γαλλία και Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Νταβίντ Ενγκόνγκ βρίσκεται, μεταξύ άλλων ομάδων, στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεμς μετά τον δανεισμό του από τη Λίβερπουλ, ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.

Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Τζένοα και η Πεσκάρα, και από την Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ.

«Ο Νταβίντ Ενγκόγκ μακριά από τη Γερμανία. Ο πρώην παίκτης της Ρεμς δεν θα υπογράψει εκεί», γράφει δημοσίευμα της «L' Equipe» και συνεχίζει «Επισκέφτηκε την Ντάρμσταντ την περασμένη εβδομάδα, εκεί όπου είδε τη διοίκηση, αλλά και το κέντρο της ομάδας. Ο Ενγκόγκ, πάντως, δεν θα πάει στην Μπουντεσλίγκα. Ελεύθερος, ο πρώην παίκτης της Ρεμς, εξετάζεται από τον ΑΠΟΕΛ, τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα και από τις ιταλικές Τζένοα, Πεσκάρα».

Ο Νταβίντ Ενγκόγκ έχει γεννηθεί την 1η Απριλίου του 1989. Είναι 27 χρόνων, Γάλλος, παίζει στη θέση του επιθετικού και έχει ύψος 1.90μ. Σε συνολικά 265 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 54 γκολ, αλλά και 21 ασίστ. Έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, εκτός της «μεγάλης».

Στο παρελθόν, επίσης, ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε Μπόλτον και Σουόνσι.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ