2016-07-17 21:28:11
Φωτογραφία για Πώς είναι σήμερα το κορίτσι από το πιο αναγνωρίσιμο meme του Internet
Η Zoe έχει ίσως το πιο αναγνωριστικό meme στο Internet. Όταν ήταν 4 η κάμερα την απαθανάτισε να χαμογελά πονηρά, ενώ ένα σπίτι καιγόταν πίσω της.

Η 6χρονη Zoe Roth, δεν είναι πυρομανής. H αλήθεια είναι ότι, πριν από λίγες εβδομάδες, η ίδια και ένας φίλος της πέρασαν δύο ώρες προσπαθώντας να ανάψουν φωτιά στη λίμνη Tahoe, όπου η Zoe εργάζεται σε ένα εστιατόριο για το καλοκαίρι.

Η Zoe έχει ίσως το πιο αναγνωριστικό meme στο Internet. Όταν ήταν 4 η κάμερα την απαθανάτισε να χαμογελά πονηρά, ενώ ένα σπίτι καιγόταν πίσω της. Το βλέμμα της αξιολάτρευτο ... και ανατριχιαστικό.

Για την ιστορία, η Zoe δεν ξεκίνησε τη φωτιά στη φωτογραφία. Έβλεπε τηλεόραση με τον αδελφό της Tristan ένα Σάββατο πρωί, τον Ιανουάριο του 2004, όταν η μαμά της είπε ότι ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό τους καιγόταν. Ο Dave Roth, ο μπαμπάς της Ζoe, πήρε γρήγορα τα παιδιά και τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του και πήγε στο σημείο.


Όταν ο Roth έφτασε στην πυρκαγιά, με τα παιδιά του, κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για φωτιά όπως την φανταζόταν, αλλά για εκπαιδευτική ελεγχόμενη πυρκαγια από την πυροσβεστική. Οποιαδήποτε αίσθηση του κινδύνου γρήγορα εξαφανίαστηκε. Μάλιστα οι πυροσβέστες προσκάλεσαν τα παιδιά της γειτονιάς να ψεκάσουν τις φλόγες με τη μάνικα. Εν τω μεταξύ, οι Roths έβλεπαν τις φλόγες από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο πατέρας, προσπαθώντας να απαθανατίσει τη φωτιά, φωτογράφισε και την Zoe. Και κάπως έτσι, το Internet βρήκε τη μούσα του.

Πώς είναι η Zoe Roth σήμερα; Ένα απλό φυσιολογικό κορίτσι.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ