2016-07-17 23:51:13
Φωτογραφία για ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ AegeanBall Festival ΚΑΙ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το 1ο LG AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία! Ο κόσμος κατέκλυσε για δεύτερο συνεχόμενο απόγευμα τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Σύρου και χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους διάσημους καλεσμένους της διοργάνωσης. Οι 3 Cavalierros αναδείχθηκαν νικητές της πρώτης σεζόν του μεγαλύτερου 3×3 της Ελλάδας, κερδίζοντας τους LG Warriors στον Τελικό με 16-14.

Στα Προημιτελικά, οι EKO Racing Rockets κέρδισαν με 18-12 την Pro 2, οι LG Warriors την Pro 1 με 17-12, οι Cosmote Mobile Heroes τους Απένταρους με 22-15 και οι 3 Cavalierros την Eurohoops Team με 21-12. Στην φάση των Ημιτελικών, οι LG Warriors επικράτησαν των EKO Racing Rockets με 17-15 και οι 3 Cavalierros των Cosmote Mobile Heroes με 15-12, περνώντας στον μεγάλο Τελικό. Εκεί, ο “αυτοκράτορας” των 3×3 Νίκος Παππάς οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και επιβεβαίωσε τον τίτλο του! Την απονομή στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος της Σύρου, Γιώργος Μαραγκός και η Αν. Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.


Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι στο LG AegeanBall Festival νίκησε το οικογενειακό κλίμα, το ευ αγωνίζεσθαι, η αξία της συμμετοχής και φυσικά το φιλανθρωπικό πνεύμα. Είναι μια διοργάνωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρώπη και χαρακτηρίστηκε από την αίγλη και το κύρος παικτών, που έχουν αφήσει ιστορία στα παρκέ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Το χαμόγελο του οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη, καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν αυτό που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα όνειρο που έγινε μετά από πολλές δυσκολίες πραγματικότητα.

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο LG AegeanBall Festival!

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ : aegeanball.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ