2016-07-17 23:57:12
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λεβέντη για τις τηλεοπτικές άδειες: Οι άδειες θα είναι...
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης κάνει και πάλι προβλέψεις όσον αφορά στη διαδικασία για την χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, πως τελικώς οι άδειες που θα δοθούν είναι 7 και όχι 4 δίνοντας και

σχετικές λεπτομέρειες για το πως αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ o κ Λεβέντης είχε επισημάνει ότι δεν μπορεί να κλείσουν εν λειτουργία σταθμοί αφήνοντας στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους είχε αφήσει αιχμές κατά του Νίκου Παπά και είχε καταλήξει « Θα το λύσει όμως ο πρωθυπουργός. Αυτός πήρε την ψήφο του λαού. Ο χειρισμός πρέπει να είναι ωραίος και όχι αυταρχικός. Αν πάει να κλείσει κανάλι, θα γίνουμε περίγελος στην Ευρώπη».

Σε ραδιοφωνικό του συνέντευξη στα Parapolitika FM ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας έχει κουραστεί και είναι έτοιμος ακόμη και τα παραδώσει την εξουσία. Σημείωσε μάλιστα ότι ο ίδιος του συνέστησε να προκηρύξει εκλογές τον Φεβρουάριο του 2017.

Μετέφερε επίσης την εκτίμησή του πως ο κ. Τσίπρας είναι πλέον ευρωπαϊστής, «αλλά έχει πολλά βαρίδια στο κόμμα του».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ο εκλογικός νόμος έχει φέρει πιο κοντά την Ενωση Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα συνεργαστούν σε επίπεδο συγκυβέρνησης.

Απομένει να αποδειχθεί αν η «προφητεία» του για τις 7 άδειες θα επαληθευτεί όπως προ καιρού όταν πρώτος είχε αναφέρει όσα θα περιελάμβανε η πρόταση Τσίπρα για τον εκλογικό νόμο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ