2016-07-18 10:38:11
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Fast and Furious θα έχει τρεις συνέχειες! Τι θα γίνει ο ρόλος του Paul Walker;
H διάσημη σειρά ταινιών Fast and Furious δεν θα σταματήσει και αυτό είναι σίγουρο Μέσα από τις αναρτήσεις του Vin Diesel και της παραγωγής στα social media βρήκαμε τι θα γίνει από δω και πέρα.

Το Fast 8 θα είναι μια νέα τριλογία που θα πάει σε 9 και 10. Το Fast 9 θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Απριλίου του 2019 και το 10 στις 2 Απριλίου το 2021. Μπορεί να φαντάζουν μακριά αλλά ανυπομονούμε να τα δούμε.

Σχετικά με τα πρόσωπα της ταινίας, η συμμορία μένει ως έχει και ακούγεται πως θα δούμε και την Eva Mendez από το νούμερο 2. Επίσης, νέα guest συζητιούνται από Scott Eastwood και Hellen Mirren η οποία μάλιστα θα είναι η οργισμένη μητέρα του Jason Statham που είδαμε στο 7.

Ο ρόλος του Paul Walker

Το κεφάλαιο Paul Walker είναι το πιο δύσκολο της ταινίας καθώς ο χαρακτήρας του ήταν πολύ σημαντικός στην εξέλιξη των υποθέσεων. Λέγεται πως είτε θα τον αφήσουν στην άκρη καθώς στο 7 ειπώθηκε πως και καλά θα αποσυρθεί ο Brian για να ζήσει με την οικογένεια του και ίσως ένα νέο μέλος της οικογένειας του παίξει ρόλο στην πλοκή. Αυτός θα είναι ο αδερφός του, Cody Walker που ενδεχομένως να κάνει και στην ταινία τον αδερφό που παίρνει κατά κάποιο τρόπο τη θέση του στη συμμορία. Οι παραγωγοί βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις γιατί δεν θέλουν να καλύψουν όπως - όπως  το ρόλο του Paul Walker.

Το σίγουρο είναι πάντως πως θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΧΕΙ... ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΧΕΙ... ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ