2016-07-18 16:31:07
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ ΒΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Παίκτης της Εσπανιόλ είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ως γνωστόν, ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του και έτσι ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Εσπανιόλ είναι η... τυχερή που τον ενέταξε στο δυναμικό της, με τον Ισπανό γκολκίπερ να μιλάει για την Ελλάδα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Ρομπέρτο, προσπαθεί να πατάξει τη βία.

«Όταν πας στην Ελλάδα, ζεις κάποια πράγματα τα οποία δεν περιμένεις πως θα τα ζήσεις. Στο τέλος τα συνηθίζεις. Στην αρχή εντυπωσιάζεσαι. Όπως για παράδειγμα την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον των σταδίων. Είναι θετικά όλα αυτά, αλλά άλλοι θα πρέπει να εξαλείψουν τη βία. Και το ξέρουν. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δουλεύουν για να τα πατάξουν αυτά τα φαινόμενα, καθώς δεν θα πρέπει να υπάρχουν», ήταν τα λόγια του Ρομπέρτο.

Όσον αφορά στη νέα του περιπέτεια στην Εσπανιόλ, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην πάρει τα καλά που κέρδισε από το πέρασμά του στην Ελλάδα. «Προσπάθησα πολύ στον Ολυμπιακό και τώρα έχω όλα αυτά που χρειάζομαι. Ένα καλό πρότζεκτ και την επιθυμία των ιθυνόντων την Εσπανιόλ να επιστρέψει. Ήταν το κατάλληλο σκηνικό για να επιστρέψω. Είμαι "μέσα" στο παιχνίδι της ομάδας, έχω ρόλο και ευθύνες. Με έκαναν να αισθανθώ πολύ σημαντικός. Μου αρέσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ