2016-07-18 18:49:06
Φωτογραφία για Λεμεσός: Χριστοφόρου προς Κουφό - Αν δεν ήμασταν μπροστά σε κόσμο θα σου έλεγα άντε και... - Τι συνέβη; [video]
Ο Κωνσταντίνος Κουφός εμφανίστηκε σε νυκτερινό μαγαζί της Λεμεσού Ο αγαπημένος τραγουδιστής της "Πιο ωραίας της Ελλάδας" έκανε μια μοναδική εμφάνιση σε νυκτερινό μαγαζί της Λεμεσού την Κυριακή που μας πέρασε. Ο Κωνσταντίνος διασκέδασε το κοινό της Λεμεσού και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος προσκλήθηκε από τον συνονόματο του να βρεθεί στην σκηνή μαζί του.

Ο Χριστοφόρου εμφανίστηκε στην σκηνή με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί.

Μουσικός του Κουφού είναι ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο οποίος ξεκίνησε την  καριέρα του μαζί με τον Χριστοφόρου δίπλα στο πλευρό της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά.

«Μεγάλη μου χαρά που σε γνωρίζω σου παραδίδω το κοινό σου εδώ που σε αγαπάει, το βλέπω. Δώσε μας λίγο πόνο όμως, θέλω να ακούσω και τα παλιά σου τα ωραία». είπε Κωνσταντίνος Κουφός.


Με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να απαντά: «Καταρχήν καλησπέρα, κατά δεύτερον με συγκίνησες που ξέρεις τα τραγούδια μου. Κατά τρίτο αν δεν ήμασταν μπροστά σε κόσμο θα σου έλεγα άντε και... που είσαι μικρός και είμαστε μεγάλοι εμείς. Κατά τέταρτο είμαι πάρα πολύ συγκινημένος γιατί πριν από είκοσι χρόνια ξεκινάγαμε όντος μικροί με όνειρα και ελπίδες να πάμε στην Αθήνα και ξεκινούσαμε την πρώτη μας δουλειά. Οι πιο μικροί στο μαγαζί, ήμασταν εγώ και ο Κώστας Μιλιωτάκης πλάι στην Βίσση και τον Ρουβά. Ο Κώστας είναι ένας σπουδαίος μουσικός για αυτό η Λεμεσός να τον αποθεώσει όπως του αξίζει. Πρέπει να σας πω ότι ο Κώστας ήταν μηχανόβιος και επειδή εγώ τότε δεν είχα αυτοκίνητο με έπαιρνε με την μηχανή στο μαγαζί».

Δείτε το βίντεο αποκλειστικά στο CHNEWS.gr:
Πηγή
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ