2016-07-18 22:36:06
Φωτογραφία για Motor Festival V-17-18 Σεπτεμβρίου 2016 - Ο.Α.Κ.Α.
Το Motor Festival δυναμώνει και επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη φορά, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ειδικά, αλλά και της μηχανοκίνησης γενικότερα.

Η μοναδική και η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου στην Ελλάδα το γεγονός της χρονιάς, η διοργάνωση που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο και στους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., έρχεται τον Σεπτέμβρη δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευχάριστο και γιορτινό περιβάλλον και στους επισκέπτες να διασκεδάσουν, να ενημερωθούν, να απολαύσουν, να περάσουν καλά.

Στο διήμερο Motor Festival V | Born to Race, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζει κεντρικό ρόλο, προβάλλοντας το Ελληνικό Μηχανοκίνητο Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να διαφοροποιούμαστε, ξεχωρίζουμε, να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και να τραβάμε την προσοχή
. Το αγαπημένο σου όχημα, ο αγαπημένος σου οδηγός, το λατρεμένο άθλημα, το τιμόνι και το γκάζι σου, το θέαμα και η αδρεναλίνη, αποτελούν το δικό μας τρόπο έκφρασης το δικό μας μέσο για να οδηγήσουμε τους λάτρεις της μηχανοκινησης σε μια μοναδική εμπειρία και διέξοδο από την πολλές φορές άχρωμη και κουραστική καθημερινότητα.

Όλος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα είναι εκεί Ράλλυ Αναβάσεις, Ταχύτητα, Dragster , Drift, Δεξιοτεχνίες, 4Χ4 , Κάρτ ,Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Offroad, Monster Truck, Truck, και φυσικά τα κλασικά, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα ενωθούν στη μεγάλη γιορτή της μηχανοκινησης στο Motor Festival V… Κορυφαίες βελτιώσεις από καταξιωμένους πρωταγωνιστές στους αγώνες αλλά και στην καθημερινή αυτοκίνηση, έξυπνα και χρήσιμα αξεσουάρ, εξοπλισμός και οι νέες τάσεις στον κόσμο της μηχανοκίνησης, όλα ενωμένα σε ένα χώρο!

Τα μηχανοκίνητα θεάματα πρωταγωνιστούν, κυριαρχούν, εξουσιάζουν, κυριεύουν το κοινο και τα βλέμματα. Η διάθεση μας ηδη χτυπάει κόφτες για να πετύχουμε οτι μεγαλύτερο και θεαματικό εχει συμβεί και στα 4 προηγούμενα φεστιβάλ μαζί. Σένα χώρο με μια μεγάλη κεντρική σκηνή και γιγαντο-οθόνες, όπου τα θεαματα τα Show, τα προϊόντα των εκθετών και οι ιδιοι θα παίρνουν τη διάσταση που τους αξίζει, πλαισιωμένα από άνετους και ευρύχωρους εκθεσιακούς χώρους. Η κάθε συμμετοχή έχει το δικό της μερίδιο στην εξέλιξη της ζωής, στη διαμόρφωση του σήμερα, του αύριο, αλλά κα του απώτερου μέλλοντος μας. Όλοι μαζί αλλάζουμε τα δεδομένα, σηματοδοτώντας τις επόμενες αλλαγές στη ζωή μας.

17-18 Σεπτεμβρίου 2016 - Ο.Α.Κ.Α.

Να ανοίγεις τον δρόμο στην εξέλιξη! Αυτό είναι που μετράει… Motor Festival V
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ