2016-07-19 04:50:16
Φωτογραφία για Θρίαμβος στη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στην Κηφισιά!
Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, την Πέμπτη 14 Ιουλίου πλημμύρισε κυριολεκτικά από κόσμο στην πιο επιτυχημένη συναυλία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και... Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Κηφισιάς 2016».

Πάνω από 3 χιλιάδες θεατές έσπευσαν στο Ζηρίνειο για να απολαύσουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη…και σίγουρα δικαιώθηκαν για αυτή τους την επιλογή, καθώς η μεγάλη ερμηνεύτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως πάντα άλλωστε.

Μια βραδιά μαγευτική, μια μουσική πανδαισία στην Κηφισιά!!

Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τη δωρική και μελωδική φωνή της, μας ταξίδεψε χθες βράδυ.

Από την μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη ως τα σύγχρονα δικά της και δικά μας αγαπημένα όπως το «Διθέσιο», «Η σωτηρία της ψυχής», «Άδωνις», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Ο άγγελός μου» κ.α πολλά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ξεσήκωσε το κοινό με την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία, με την εκρηκτική και συνάμα τρυφερή φωνή της.


Μας χάρισε τα καλύτερά της τραγούδια, μας ταξίδεψε και μας συγκίνησε, αγγίζοντας με τις ερμηνείες της τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έγινε ένα με το κοινό, το οποίο δεν έπαψε στιγμή να τραγουδά μαζί της και να την χειροκροτεί!!

Μαζί της μια καταπληκτική ομάδα μουσικών, που την πλαισίωνε ξεδιπλώνοντας και αυτοί με τη σειρά τους το μοναδικό ταλέντο τους!!

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος προλόγισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, οι Αντιδήμαρχοι Σίσσυ Παπασπύρου και Χρήστος Καλός, η  Πρόεδρος του «Μενάνδρου» Πόλυ Αστερίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιάννης Καπάτσος, η Δημοτικής Σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, η Πρόεδρος Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη, η Πρόεδρος Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα, τα μέλη του Δ.Σ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Κική Αυγουστάτου και Στέλλα Κονιτοπούλου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ