2016-07-19 05:24:11
Φωτογραφία για Από την Κρήτη ξεκινάει ο διάλογος με το Υπουργείο για τα αυθαίρετα
Από την Κρήτη, και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο, ξεκινάει ο διάλογος του υπουργείου Περιβάλλοντος με την κοινωνία για το οξύ ζήτημα των αυθαίρετων κτισμάτων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης ξεκινάει το διάλογο για αλλαγή του νόμου για τα αυθαίρετα, το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής, στο χώρο του Τεχνόπολις, στην Αμμουδάρα, με τη συμμετοχή φορέων αλλά και οικιστών προκειμένου να εκτεθεί η εικόνα της κατάστασης αλλά και των αναγκών για τροποποίηση του νόμου.

Σήμερα στο δήμο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της δημοτικής αρχής και των Συλλόγων Οικιστών, παρουσία και του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Γιάννη Ρασούλη και του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιάννη Χαρωνίτη. Στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης όσο και της δεύτερης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη είναι να συντεθούν όλα τα επιμέρους ζητήματα που θέτουν οι φορείς.

Στη συνάντηση της Τετάρτης, μάλιστα, θα καταθέσουν τις θέσεις τους και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι των οικιστών, μηχανικοί και η νομική υπηρεσία του δήμου, ώστε να διαμορφωθεί μια συμπαγής και πλήρης θέση η οποία στη συνέχεια θα κατατεθεί στον υπουργό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ