2016-07-19 08:47:08
Φωτογραφία για Έτσι χάνεις την γοητεία σου χωρίς καν να το καταλαβαίνεις!
Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι θες να αρέσεις. Υπάρχουν, όμως, ορισμένα πράγματα τα οποία κάνεις και δυσχεραίνουν αυτή σου την προσπάθεια! Αν θες να παραμένεις γοητευτική και να κερδίζεις τους γύρω σου, προσπάθησε να αποφεύγεις τις παρακάτω συμπεριφορές ή καταστάσεις!

Να κοιμάσαι λίγο: Έχουμε ξαναπεί πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για την υγεία μας. Το ίδιο σημαντικός είναι και για την εμφάνισή μας, λοιπόν. Όπως αποκάλυψε έρευνα από την Σουηδία, οι άνθρωποι έχουν την τάση να εμπιστεύονται λιγότερο τους άυπνους και να τους θεωρούν λιγότερο υγιείς, άρα και γοητευτικούς.

Να κάνεις νάζια: Η «νιαουρίστικη» συμπεριφορά μπορεί να έχει αποτέλεσμα όταν είστε μόνη με το ταίρι σας, αλλά όταν μιλάμε για ομάδα και δύσκολες καταστάσεις εκείνοι που επιδεικνύουν σταθερή συμπεριφορά και ώριμη αντιμετώπιση είναι και εκείνοι που κερδίζουν! Το λέει και έρευνα από το Harvard Business School.

Να συμπεριφέρεσαι άσχημα: Έρευνα που εκπόνησε το 2014 το Πανεπιστήμιο Έρευνας και Τεχνολογίας Huazhong της Κίνας, οι άνθρωποι που έχουν την τάση να πετούν κακίες – ακόμη και έξυπνες – μπορεί φαινομενικά να είναι οι ισχυροί μιας κοινωνικής ομάδας, αλλά είναι και οι πιο αντιπαθείς, αυτοί που στο τέλος της ημέρας καταλήγουν μόνοι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ