2016-07-19 09:00:15
Φωτογραφία για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ!
Ο Κένι Γκάμπριελ είναι το "4άρι" που πλέον θέλει ο Ολυμπιακός και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, με την γυναίκα του Αμερικανού να επιθυμεί επιστροφή στην Ελλάδα.

Μετά την αρνητική εξέλιξη που πήρε η υπόθεση του Οκάρο Γουάιτ, με τον πρώην παίκτη του Άρη να βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Μαϊάμι Χιτ, οι ερυθρόλευκοι έστρεψαν αλλού το βλέμμα τους για την απόκτηση παίκτη στην θέση "4", έχοντας ξεχωρίσει για αυτόν τον ρόλο τον 27χρονο (3/7/1989) Αμερικανό φόργουορντ, Κένι Γκάμπριελ (2.03) που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι πρωταθλητές.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ (γεννημένος στην Σάρλοτ των ΗΠΑ) έχει μείνει ελεύθερος και φέτος το καλοκαίρι, ως γνωστόν, δοκίμασε την τύχη του στο Summer League στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενος με την φανέλα των Καβαλίερς. Πραγματοποίησε κάποιες αξιόλογες εμφανίσεις, αλλά... δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, αποχαιρετώντας το Κλίβελαντ και έτσι άνοιξε ακόμη περισσότερο ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ώστε να τον κάνει δικό του.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στο Λας Βέγκας, είχε συνάντηση με τον Κένι Γκάμπριελ, συζητώντας μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Στη συνάντησή τους του εξήγησε το πλάνο και την φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και τον ρόλο που θέλει να του αναθέσει στο ρόστερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ (του οποίου ατζέντης είναι ο αδερφός του προπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργος Σφαιρόπουλος), έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε, αφού άλλωστε είναι γνώστης της δυναμικής του Ολυμπιακού και τον ενθουσιάζει η προοπτική να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Euroleague, αλλά... υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Για να επέλθει συμφωνία θα πρέπει από τη μία οι Πρωταθλητές να ανέβουν και από την άλλη ο Αμερικανός φόργουορντ να ρίξει τις απαιτήσεις του. Η διαφορά φαίνεται να είναι μεγαλύτερη των 150.000 δολαρίων στην παρούσα φάση, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να συνεχίζονται.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα με το μέρος τους. Το πρώτο είναι πως δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να βιαστούν στη συγκεκριμένη μεταγραφή και το δεύτερο είναι πως έχουν την πολυτέλεια να κοιτάνε Αμερικανό παίκτη. Στον Ολυμπιακό έχουν τη διάθεση να περιμένουν και τα κοψίματα από το ΝΒΑ που θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Ένα έξτρα... όπλο για τους πρωταθλητές, είναι η επιθυμία της γυναίκας του παίκτη, η οποία λατρεύει την Ελλάδα και θα ήθελε να επιστρέψει και να ζήσει στην χώρα μας.

Από την πλευρά του ο Γκάμπριελ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πρωταθλητές Κόσμου αλλά για... μη εγγυημένο συμβόλαιο. Ο Αμερικανός δε θέλει να ρισκάρει υπογράφοντας τέτοιου είδους συμφωνία και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο 27άχρονος φόργουορντ περιμένει και μία ομάδα της Euroleague (εκτός του Ολυμπιακού) η οποία τον έχει ήδη πλησιάσει χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε επίσημη κίνηση.

Ο Ολυμπιακός είναι ψηλά στις επιθυμίες του, του αρέσει η ιδέα να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χωρίς όμως να ζημιωθεί οικονομικά.

Μένει να δούμε που θα... καταλήξουν τα παιχνίδια αναμονής με τον Γκάμπριελ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ