2016-07-20 09:38:07
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκαν οι 13οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μεταμόσχευσης Καρδιάς – Πνεύμονα 2016
Η Ελλάδα, στην 4η συνεχόμενη συμμετοχή της, «ανέβηκε» στην Φινλανδία με 8μελή αποστολή, μέλη της «ΣΚΥΤΑΛΗΣ», του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα. Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής, έχουν όλοι κάνει μεταμόσχευση καρδιάς ή πνεύμονα - ο «νεώτερος» πριν 2 χρόνια κι ο «παλαιότερος» πριν 25 χρόνια -  και συμμετέχoυν στους αγώνες δίνοντας το πιο ισχυρό μήνυμα, το μήνυμα της ΖΩΗΣ: «από την Καρδιακή-Πνευμονική Ανεπάρκεια τελικού σταδίου, στη Μεταμόσχευση, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες!».

 Οι αγώνες, οι οποίοι οργανώνονται κάθε 2 χρόνια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μεταμόσχευσης Καρδιάς-Πνεύμονα (www.ehltf.org), είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ατόμων με μεταμόσχευση Καρδιάς-Πνεύμονα στην Ευρώπη και πάντα αποτελεί μια διαφήμιση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων. Στο αγωνιστικό μέρος η ελληνική ομάδα έκανε εξαιρετική εμφανίση συγκεντρώνοντας συνολικά 18 μετάλλια σε ατομικά κι ομαδικά αθλήματα, ενώ βραβεύθηκε και με το Jean-Marc CHARLOT έπαθλο που απονέμεται στην νεώτερη ομάδα που κερδίζει μετάλιο στο βόλλευ.  


Η «Σκυτάλη» θα ήθελε να εκφράσει  από καρδιάς τις πιο θερμές ευχαριστίες της προς τις εταιρείες ASTELLAS, PHOENIX Medical Equipment και PHARMEX, για την ευγενική οικονομική στήριξή τους που έκανε δυνατή την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

                           

Επόμενο αθλητικό ραντεβού στους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμόσχευσης στη Μάλαγα, Ισπανία τον 2017 και τους 14ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Μεταμόσχευσης Καρδιάς-Πνεύμονα το 2018 στο Lignano-Sabbiatoro στην Ιταλία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο email και τηλέφωνο του Συλλόγου.  Συνδεθείτε μαζί μας «ζωντανά», κάντε Like στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook  https://www.facebook.com/syllogos.vareos.kardiopnevmonopathon και βρείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ελληνικής αποστολή στους αγώνες.

Η «Σκυτάλη» είναι ένας από τους επίσημα συνεργαζόμενους συλλόγους που συμμετέχουν στον

Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Τρέξε μαζί μας, Τρέξε για την ΖΩΗ! 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ