2016-07-21 13:40:55
Φωτογραφία για ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο... Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιάννης Παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι οι ερυθρόλευκοι εάν είναι σοβαροί δεν θα έχουν προβλήματα κόντρα στην Χαποέλ Μπερ Σεβά, την οποία χαρακτήρισε καλή ομάδα.

Το εγκώμιο της Χάποελ Μπερ Σεβά, αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έπλεξε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας άσος ο οποίος γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα του Ισραήλ τόνισε ότι εάν οι ερυθρόλευκοι είναι προσεκτικοί και σοβαροί, τότε θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου...

-για τη Χάποελ Μπερ Σεβά:

«Δεν είναι έκπληξη που έχει φτάσει στα προκριματικά. Είναι μια καλή ομάδα, είναι επικίνδυνη αλλά αν ο ολυμπιακός προσέξει δεν θα έχει πρόβλημα.

Έχει κάνει μεταγραφές. Πέρσι η ομάδα ήταν καλή στη μεσαία γραμμή και μεσοεπιθετικά. Έχει πάρει τον Βίτορ. Στη Μολδαβία έπαιζε για δύο αποτελέσματα και πήρε αυτό που ήθελε. Μακάρι ο Ολυμπιακός να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς αλλά θέλει προσοχή. Η Χάποελ έχει γρήγορους παίκτες και καλούς.


-για το πρωτάθλημα του Ισραήλ:

Το πρωτάθλημα στο Ισραήλ είναι ωραίο να το παρακολουθείς. Με την Μακάμπι ήμουν και εγώ τότε στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι τότε ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη ομάδα συγκριτικά με τον περσινό Ολυμπιακό. Πέρσι ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνει καλύτερη πορεία. Έτσι όπως τον είδα δεν ήταν η ομάδα του Μίτσελ που έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε.

-για την καριέρα του:

Βρίσκομαι σε συζητήσεις και περιμένω.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ