2016-07-21 15:16:11
Φωτογραφία για «ΣΦΑΓΗ» ΓΙΑ... ΤΣΑΪΡΕΛΗ!
Ο Δημήτρης Τσαϊρέλης κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό αλλά ο ρόλος του στο Λιμάνι ήταν κάτι παραπάνω από… περιορισμένος.

Δεν παύει όμως να είναι ένας έμπειρος, δυνατός και χρήσιμος φόργουορντ-σέντερ και δύο… πρώην του, το γνωρίζουν πολύ καλά. Για αυτό το λόγο Άρης και ΠΑΟΚ... “μονομαχούν” για την απόκτησή του, προορίζοντας τον Τσαϊρέλη για σημαντικό ρόλο στο εκάστοτε ροτέισον Ο 28χρονος παίκτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους, βρίσκεται σε πολύ καλή μπασκετική ηλικία και σίγουρα κέρδισε πολλά ακόμα και ως “παγκίτης” στον Ολυμπιακό στον οποίο ουσιαστικά δεν πρόλαβε να παίξει πρόπερσι, ενώ πέρυσι (2015-16) είχε 13 συμμετοχές με 5,1 πόντους μέσο όρο.

Ήδη ο Δημήτρης Πρίφτης συναντήθηκε μαζί του σε μία προσπάθεια να τον πείσει να ενταχθεί στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι στον Άρη, ενώ αναμένεται και η αντίδραση του ΠΑΟΚ που ήταν η ακριβώς προηγούμενη στην Ελλάδα ομάδα του Τσαϊρέλη με την οποία έκανε πολύ καλή σεζόν. Έτσι άλλωστε πήρε μεταγραφή στην Τενερίφη αλλά.,..δεν “έπιασε”.

Ο Τσαϊρέλης ξεκίνησε από τον Άρη (2007-08), έπαιξε εκεί επίσης τη διετία 2010-12, ενώ στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για μία διετία μεταξύ 2012-14.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόσες θερμίδες έχει η μπύρα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόσες θερμίδες έχει η μπύρα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ